Start » manifest » Spill med en futuristisk tema

Spill med en futuristisk tema

Mange av dagens spill har temaer hentet fra science fiction og futuristiske visjoner. Det har lenge vært tilfelle innenfor sjangeren videospill, men de siste årene har det også blitt mer og mer vanlig blant de spillene du kan velge som videoslots (spilleautomater på nett) når du spiller på nettkasino.

I dag er noen av de beste og mest underholdende spillene du kan spille på nett av denne typen. Du kan dra ut på reiser i verdensrommet og kanskje møte på utenomjordiske vesener. Noen spill finner sted i andre galakser eller inni en atomreaktor.

spillEt spennende spill som kan nevnes som eksempel er War of the Worlds, utgitt av Ash Gaming. Noen husker kanskje filmen War of the Worlds med Tom Cruise, denne var i sin tid basert på den spennende boken til H. G. Wells og det tilhørende TV-programmet som faktisk skapte panikk i USA fordi mange trodde det faktisk var en invasjon av utenomjordiske vesener på gang. War of the Worlds er et spill med 5 rader og hele 100 gevinstlinjer. I spillet finner du scatter-symboler som kan gi deg gratisspinn, og dessuten wild-symboler som erstatter andre symboler og dermed øker sjansene for gevinst. Det beste av alt er at det er en stor jackpot.

Andre spill fra fremtiden

Et annet spill som har blitt veldig populært på denne typen nettsteder er Captain Scarlet. For den som ikke vet hvem Captain Scarlet er, så dreier det seg altså om en figur fra en britisk science fiction serie som gikk på TV på 1960-tallet. Noe av det kuleste med dette spillet er at i stedet for vanlige knapper å trykke på ser det ut som du har kontrollpanelet til kapteinens romskip.

Andre spill med slike futuristiske innslag inkluderer Robo Jack, Star Trek, og det kule spillet Max Damage, som har en nostalgisk design som minner om den gamle videospillklassikeren Galactic Plague.